Notícies

 • Bibliobús Reobertura del servei de Bibliobús 30 de juny de 2020

  Aquest mes de juliol el Bibliobús Guilleries reobre el seu servei a Sant Bartomeu del Grau, amb nous horaris provisionals. El bibliobús serà a SBG els dimecres dia 1 i 15, a la tarda de 15:30h a 16:30h.

 • Dia_internacional_LGTBI Dia Internacional de l'orgull LGTBI 28 de juny de 2020

  "Els nostres drets són els vostres drets, el meu orgull és el teu orgull!". Ens sumem a la declaració institucional de @aferssocialscati fem pròpies les reivindicacions.

 • ABS_Lluçanes Reobertura parcial del CAP SBG 25 de juny de 2020

  Des de l’ABS Lluçanès ens comuniquen que a partir del proper dilluns dia 29 de juny el consultori de SBG reobrirà els dilluns i dimecres, amb cita prèvia al 93 888 93 62.

 • Revetlla Mesures de protecció per la revetlla de Sant Joan 23 de juny de 2020

  Avui celebrarem una revetlla de Sant Joan diferent. Us adjuntem una sèrie de consells i recomanacions per garantir la seguretat de totes i tots. Gaudiu i celebreu aquesta màgica nit amb precaució. Bona revetlla a tothom! 

 • Piscina Obertura piscines municipals 23 de juny de 2020

  El proper dissabte 27 de juny obre la temporada de piscines municipals a sbg. Per abonaments i entrades consulteu la pàgina web de padel.sbg.cat. Per més informació a l’Ajuntament.

 • Meva_salut La meva salut 22 de juny de 2020

  La Meva Salut és el web que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut, serveis i inclou també la informació que s'ha generat per l'atenció sanitària que us hagin prestat en algun dels centres assistencials públics.

 • Setmana_energia Setmana Europea de l’Energia Sostenible 18 de juny de 2020

  Sospites que pagues més del compte per l’electricitat de casa teva? T’agradaria que algú t’expliqués pas a pas com pots ser més eficient amb els teus electrodomèstics? Et convidem al webinar Canvia d'energia! Un taller virtual, completament gratuït on t’explicarem les diferents modalitats de contractació d’energia elèctrica.

 • Setdiba Impuls de la tramitació electrònica 17 de juny de 2020

  La Diputació de Barcelona activa temporalment amb caràcter extraordinari aquest servei que ofereix als ajuntaments que participem en el programa SeTDIBA i que tenen com a destinataris finals la ciutadania.

 • Fase3 Fase 3 del desconfinament 15 de juny de 2020

  Avui entrem a la fase 3 del desconfinament. Què vol dir això? Us adjuntem vídeo amb les principals novetats. Es recomana seguir mantenint les mesures d'higiene i distanciament.

 • Reobertura Reobertura de les oficines d’atenció presencial a SBG 12 de juny de 2020

  L’Ajuntament informe que a partir del dilluns 15 de juny es reobriran les oficines d’atenció presencial, tot i així, se seguirà prioritzant l'atenció telemàtica sempre que sigui possible.

 • PVI Pla d'Informació i Vigilància contra Incendis Forestals (PVI) 11 de juny de 2020

  El Pla d'Informació i Vigilància contra Incendis Forestals (PVI) és un dispositiu actiu durant els mesos d'estiu a la demarcació de Barcelona que porta a terme un conjunt d'accions informatives, dissuasives i d'anticipació, adreçades a evitar l'inici dels incendis forestals. 

 • ORGT Informació de l'Organisme de Gestió Tributària 11 de juny de 2020

  L’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) posa a la disposició dels contribuents noves línies telefòniques, així com correu electrònic per garantir una efectiva i ràpida assistència al ciutadà.

 • Casalet Casal d’estiu a SBG 8 de juny de 2020

  Tens ganes de passar un estiu diferent i ple de diversió? Al casal d'estiu de l’esplai Marcianet t'esperen un munt d'activitats per gaudir amb els company@s.Inscripcions fins el 12 de juny. Més informació a esplaimarcianet@gmail.com

 • Logotip Concurs pel logotip per la Festa Major 2020 7 de juny de 2020

  Participa al concurs de disseny del logotip per promocionar la Festa Major de SBG d’enguany. El termini de presentació finalitza el 6 de juliol de 2020. Consulta les bases.

 • Prats_sofa Xerrada informativa amb personal de l'ABS Lluçanès 7 de juny de 2020

  Us informem que demà a les 18h, des de #PratsSofa faràn una xerrada informativa amb personal de l'ABS Lluçanès per resoldre dubtes sobre els usos de la mascareta i l'accès a la Meva Salut. Es podràn fer preguntes en directe.

 • Whatsapp Nou canal de difusió 6 de juny de 2020

  L’Ajuntament de SBG ofereix a les veïnes i veïns del poble un nou canal de difusió mitjançant whatsapp. Per aquest canal s’informa sobre els esdeveniments, agenda, serveis públics, etc. de forma ràpida, àgil i gratuïta.

 • Pista_padel Reobertura pista de pàdel 5 de juny de 2020

  Us informem que avui divendres 5 de juny s’obre la pista de pàdel de SBG amb les normes especials per prevenir la Covid-19.

 • Dia_mundial_medi_ambient Dia mundial del medi ambient 5 de juny de 2020

  Avui Dia Mundial del Medi ambient, l’Organització de Nacions Unides sensibilitza a la població mundial en relació a temes ambientals, intensificant l’atenció i l’acció política.

 • SBG_aldia_Juny SBG al dia - mes de juny 5 de juny de 2020

  A “Sbg al dia” del mes de juny hi trobareu una entrevista amb la Sandra Clotet, la fotografia cedida per l’Emili Vilamala, així com noticies i agenda.

 • Estiu_inquiet Estiu inquiet 2020 4 de juny de 2020

  S’obren les inscripcions per participar a l’Estiu Inquiet al Lluçanès per a joves a partir de 12 anys. Els ajuntaments del Lluçanès i el Consorci aposten per ofertar un programa més ampli d’activitats que s’allargarà fins a final d’agost, per donar resposta a les necessitats de la situació actual.

 • Fase2 Fase 2 del desconfinament 31 de maig de 2020

  Demà entrem a la fase 2 del desconfinament. Què vol dir això? Us adjuntem vídeo amb les principals novetats. Es recomana seguir mantenint les mesures d'higiene i distanciament.

 • Tennis Reobertura de les pistes de tennis de la zona esportiva 29 de maig de 2020

  A partir d’aquest divendres 29 de maig, les pistes de tennis de la zona esportiva municipal tornen a estar en funcionament de forma parcial. La reobertura es fa amb limitacions i seguint les mesures de seguretat i higiene aconsellades per les autoritats sanitàries.

 • Salut_dones Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones 28 de maig de 2020

  Avui és el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones! Reivindiquem la igualtat en la salut, els drets sexuals i reproductius de les dones i una assistència mèdica amb perspectiva de gènere! Treballem per un sistema que no només curi sinó que també cuidi!

 • Vacunacio Vacunació gossos 27 de maig de 2020

  El diumenge 31 de maig de 10:00h a 13:00h a l'Ajuntament, es durà a terme la vacunació antiràbica, cens o identificació de gossos.

  Us informem que en compliment a Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d'abril, article 14.3 pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de protecció dels animals, cal tenir-los censats a l'Ajuntament i tenir-los identificats mitjançant una identificació electrònica amb la implantació d'un microxip homologat o altres sistemes que es puguin establir per via reglamentària.

 • Setmana_sense_fum XXI Setmana sense fum 25 de maig de 2020

  Enguany la setmana sense fum tindrà lloc del 25 al 31 de maig. L’objectiu d’aquesta setmana és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac. 

 • Flexibilització Flexibilització fase 1 23 de maig de 2020

  Us informem de les novetats en municipis de menys de 10.001 habitants i densitat de menys de 100 habitants/km², com és el nostre municipi. Es flexibilitzen algunes restriccions en municipis de les regions sanitàries que es troben en fase 0 i 1. Aprofitem per recordar que continuem prenent les mesures de distanciament i higiene necessàries.

 • Mascareta Ús de la mascareta 20 de maig de 2020

  A partir de demà és obligatori l'ús de la mascareta  per a persones de 6 anys o més i recomanada per a infants entre 3 i 5 anys. S'ha de dur sempre que no es pugui mantenir una distància de 2 metres. S'aconsella que siguin mascaretes higièniques o quirúrgiques i que tapin el nas i la boca.

 • SBG_actiu_musica Música de SBG 19 de maig de 2020

  Comencem una nova proposta d'activitats col•lectives, música de SBG. Els artistes del poble ens fan arribar cançons tocades o cantades molt boniques! Artista 1: comencem amb l'Aina que ens toca ~ Let It be ~ amb la guitarra! ⁣

  Us hi animeu? Envia'ns el teu vídeo en horitzontal a st.bartomeu@diba.cati el compartirem al poble. ⁣

 • Fase1 Fase 1 del desconfinament 17 de maig de 2020

  Demà entrem a la fase 1 del desconfinament. Què vol dir això? Es poden fer trobades de fins a 10 persones, a casa i a l'espai públic, respectant les mesures de seguretat i higiene. Les limitacions horàries per passejar i fer esport es mantenen. Dins d'aquestes regions es pot circular lliurement, però només es recomana fer-ho si és imprescindible.

 • Aparcament Aparcament carrer Vell 16 de maig de 2020

  Des de l'Ajuntament, volem puntualitzar que acceptem i entenem l'estacionamant de vehicles durant l'estona de la compra, sempre vetllant pel pas dels vianants i dels vehicles que transiten. Gràcies.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49