Notícies

 • Actes suspesos FM21 Actes suspesos FM 2021 10 d'agost de 2021

  Des del Departament de Salut, juntament amb la Delagació de la Generalitat, ens han comunicat que cal anul·lar els àpats de la Festa Major. La interacció social manté viva la pandèmia, sobretot per l'impacte que té la variant Delta. Per aquest motiu hem d'intentar reduir al màxim els moments de treure'ns la mascareta a l'exterior i quan no puguem assegurar la distància social.

  Els actes anul·lats són:

  - Esmorzar de la pedalada, les bitlles i la matinal esportiva.

  - Xocolatada de la caminada popular.

  - Vermut popular del dimarts 24.

  - Cafè del cafè concert.

  - Rom cremat de les havaneres.

   

 • Cartell FM_21 Festa Major 2021 7 d'agost de 2021

  Ja podeu consultar els actes programats per la Festa Major d'enguany. Novament, la majoria d'actes es faran a la Plaça Nova per a poder seguir les mesures Covid-19. Demanem responsabilitat en l'ús de mascareta i distància durant la Festa Major. 

  Enguany recuperem activitats de música-ball com són el ball amb en Jordi Bruch; concert amb Sicuta Versions; l'orquestra Rosaleda i les Havaneres amb Son de l'Havana. Totes les actuacions caldrà seguir-les asseguts/des. 

  Consulteu l'apartat d'inscripcions del programa adjunt per a saber quines activitats caldrà reservar plaça. 

 • Sbgaldia_Agost Sbg al dia - mes d'Agost 6 d'agost de 2021

  A “Sbg al dia” del mes d'agost hi trobareu l'entrevista amb la M.Rosa Carrera com a veïna de 'Urbanització de La Serra', la fotografia cedida per l’Emili Vilamala, així com les noticies, agenda i activitats mensuals.

 • Padel Pàdel - Festa Major 27 de juliol de 2021

  Del 7 al 29 d’agost tindrà lloc el torneig de pàdel de la Festa Major d’enguany. Preu 10,00€. Inscripcions fins el 2 d’agost a padelfestamajorsbg@gmail.com

 • Convocatoria Ple ordinari - 28 juliol 2021 26 de juliol de 2021

  Us comuniquem que el dimecres 28 de juliol de 2021, a les 19:00h tindrà lloc un ple ordinari a la sala d'actes de l'Ajuntament.

 • Americanes Suspès - Americanes de pàdel 23 de juliol de 2021

  Queden suspeses les Americanes nocturnes de pàdel de SBG, organitzades per l’escola de pàdel, a causa de les noves mesures Covid_19.

 • Recapte Recapte Mulla't 22 de juliol de 2021

  El recapte a Sant Bartomeu del Grau del Mulla't 2021 ha estat de 443,45€

 • Acte Acte vandàlic 20 de juliol de 2021

  El nostre ajuntament ha patit aquesta nit un acte vandàlic, totalment intolerable, que rebutjem i denunciem públicament. Algú ha tallat la pancarta penjada a la balconada, la bandera estelada i ha destrossat el llaç groc que s'il·luminava cada nit.

 • Mesures Mesures Covid_19 16 de juliol de 2021

  Mesures per a la contenció de la Covid_19 aplicables a partir del 15 de juliol de 2021 a Catalunya.

 • Activitats Tennis i pàdel a SBG 13 de juliol de 2021

  Durant el mes de juliol participa a les diferents activitats de tennis i pàdel a Sant Bartomeu. 12 hores de tennis i pàdel organitzades pel Club Esportiu Miraboira i Americanes nocturnes organitzades per l’escola de pàdel.

 • Mulla't Mulla't per l'esclerosi múltiple 7 de juliol de 2021

  Un any més Sant Bartomeu del Grau participa amb la campanya del Mulla’t per l’esclerosi múltiple, que enguany se celebra el diumenge 11 de juliol a les piscines municipals.

 • Sbg_al_dia Sbg al dia - mes de juliol 6 de juliol de 2021

  A “Sbg al dia” del mes de juliol hi trobareu una entrevista amb Mossèn Joan Casas, la fotografia cedida per l’Emili Vilamala, així com les noticies, agenda i activitats mensuals.

 • Piscina Piscina 23 de juny de 2021

  El 24 de juny obrim la piscina municipal de Sant Bartomeu del Grau. Des d’avui mateix es poden adquirir els abonaments a http://padel.sbg.cat/abonamentspiscina. A partir de dilluns vinent caldrà passar per l’Ajuntament per activar l’abonament.

 • Revetlla Revetlla segura 22 de juny de 2021

  Fem un Sant Joan diferent amb grups reduïts, amb la família i els amics, però amb molta precaució, tant per evitar possibles contagis de la COVID-19 com per evitar els accidents fent un mal ús del material pirotècnic.

 • Flama Flama del Canigó 21 de juny de 2021

  El dimecres 23 de juny la Flama del Canigó arribarà a Sant Bartomeu del Grau. La Flama del Canigó és el foc ritualitzat que, baixat del cim del Canigó, encén moltes de les fogueres de Sant Joan. Renovada cada any, com si es tractés d’un vot, vol transmetre un missatge de germanor i d’unitat dels Països Catalans.

 • Deixalleria Nou servei de deixalleria mòbil 15 de juny de 2021

  A partir d’aquesta setmana disposarem de la nova deixalleria mòbil a la Plaça Nova. La caixa deixalleria disposa de diversos contenidors i recipients de diverses mides on els usuaris podran anar a llençar els residus especials que no es poden dipositar en els contenidors, com piles, bateries, olis, ferralla, electrònica, productes tòxics, tèxtil, etc.

 • Cueme Projecte CUEME a la Monjoia 11 de juny de 2021

  L'Escola la Monjoia de Sant Bartomeu del Grau ha participat en el projecte CUEME (Cultura Emprenedora a l’Escola) de la Diputació de Barcelona, amb el suport del Consorci del Lluçanès. Enguany hi han participat un total de 5 cooperatives escolars que en total sumen 116 alumnes.

 • Ple Ple extraordinari - 9 de juny de 2021 9 de juny de 2021

  Us comuniquem que el dimecres 9 de juny de 2021, a les 19:00h tindrà lloc un ple extraordinari a la sala d'actes de l'Ajuntament de SBG.

 • Ajuts Convocatòria d’ajuts per a casals d’estiu 8 de juny de 2021

  S’inicia el període per a la concessió d'ajuts per activitats educatives en el lleure a l'estiu per a infants de 3 a 16 anys. Les sol·licituds s’hauran de presentar a través de la pàgina web del Consorci d’Osona de Serveis Socials https://ajuts.osonaacciosocial.cat/. També es podran presentar en format paper a l’ajuntament.

 • Curset Curset de natació 7 de juny de 2021

  Enguany a les piscines municipals de Sant Bartomeu s’oferiran cursets de natació en horari de tarda i per a totes les edats, del 5 al 15 de juliol. Més informació i inscripcions a l’Ajuntament.

 • SBG SBG al dia - mes de juny 1 de juny de 2021

  A “Sbg al dia” del mes de juny hi trobareu l’entrevista amb la Susanna Casacuberta de la farmàcia, la fotografia cedida per l’Emili Vilamala, així com noticies, activitats i agenda.

 • Estiu_inquiet Estiu inquiet a SBG 1 de juny de 2021

  Fun Jove, Gim Jove i escalada són les activitats d’oci educatiu i esportiu programades per joves a partir de 12 anys, aquest mes de juliol al Lluçanès. Més informació al Consorci del Lluçanès.

 • xerrada Creixem plegats 20-21 31 de maig de 2021

  En el marc del projecte Creixem plegats el Consorci del Lluçanès ofereix xerrades online gratuïtes; què fer com a pares i mares davant l'assetjament escolar? i educar sense cridar.

 • Exposicio Exposició “Tot un món de Pedra Seca” a SBG 31 de maig de 2021

  Coneixereu les principals tipologies constructives de la pedra seca a casa nostra, les principals tècniques, materials i eines de treball, així com altres elements essencials per comprendre aquest patrimoni i la seva importància com a element vertebrador del nostre territori. Entrada gratuïta. Horari de dilluns a divendres de les 10:00 a 13:30 i dimecres de les 16:00 a les 19:00. A l'entrada de l'Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau.

 • Biosphere Sant Bartomeu del Grau destinació Biosphere 27 de maig de 2021

  Sant Bartomeu del Grau obté el distintiu del “Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere”. Des de l’Ajuntament apostem per un model sostenible i respectuós amb l’entorn, refermat pel context post-COVID.

 • Pla_zonal Presentació 1a fase del Pla zonal de carreteres 27 de maig de 2021

  El camí de les Ferreres forma part del Pla Zonal de la Xarxa Local de Carreteres de la Diputació de Barcelona. Aquest Pla Zonal suposarà la transformació del camí actual en una carretera, amb una longitud de 4,46Km i una inversió de 1.929.000€. L'inici de les obres està prevista pel 1r trimestre de 2024.

 • Bitlles Campionat de Bitlles Catalanes 25 de maig de 2021

  El diumenge 13 de juny s’iniciarà el Campionat de Bitlles Catalanes del Lluçanès a Sant Feliu Sasserra, l’última jornada serà a Sant Bartomeu del Grau el dia 1 d’agost de 2021. Les inscripcions es poden fer fins al dia 9 de juny al formulari en línia següent: https://forms.gle/9Kux1n75jjafaCxH7

 • Contenidor Contenidor taronja - tèxtil 20 de maig de 2021

  Aquesta setmana s’ha instal·lat una bústia de tèxtil (contenidor taronja - roba amiga) al camí de Pol, al costat de l’àrea d’aportació de residus. En aquest contenidor, gestionat per l'Associació Tapís, s’hi pot portar qualsevol producte tèxtil en bon estat: roba de vestir, de la llar, sabates, bolsos, cinturons...

 • Parcs Millora dels parcs infantils 19 de maig de 2021

  Des de l'Ajuntament s'ha iniciat el projecte d’adequació i revisió dels parcs infantils i espais de joc del municipi. A través d’un formulari volem recollir noves propostes i suggeriments. Trobareu el formulari en format paper al Forn de Pa Griera, Supermercat Sayol i la Farmàcia i online a https://forms.gle/xdof4ZH1bzkjjnEv8 Teniu temps de participar-hi fins el divendres 28 de maig.

 • Vacunacio Vacunació gossos 19 de maig de 2021

  El diumenge 30 de maig de 11:00h a 13:00h a l'Ajuntament, es durà a terme la vacunació antiràbica, cens o identificació de gossos.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49