Notícies

 • Fomracio Tallers d’anglès a SBG 13 de setembre de 2019

  Si tens un nivell intermedi d’anglès (B1-B2) pots participar al taller de conversa que es realitzarà els dimarts de 19:00h a 20:00h al Casal de SBG. Pels de nivell bàsic els dimarts de 20:00h a 21:00h. Per més informació i inscripcions al Consorci del Lluçanès o Ajuntament.

 • Raid_hipic IV Raid hípic SBG 10 de setembre de 2019

  El proper dissabte 14 de setembre Sant Bartomeu del Grau acollirà la IV edició del raid hípic SBG. Trobareu l’avanç de programa de les tres proves P40, P60 i 0* a https://www.federacio-catalana-hipica.cat/calendari-9.html

 • agenda_setembre Agenda mes de setembre 6 de setembre de 2019

  Des de l’Ajuntament de Sant Bartomeu us informem que la nova agenda sortirà al mes d’octubre. En aquest document podeu consultar les activitats previstes pel mes de setembre.

 • Donacio_sang Donació de sang 5 de setembre de 2019

  Vine a donar sang el proper dimarts 10 de setembre de 18:00h a 21:00h al consultori mèdic de Sant Bartomeu del Grau. Més informació a donarsang.gencat.cat

 • LaPuignero La Puigneró, crònica d’una vida 3 de setembre de 2019

  Si ets dona major de 16 anys i t’agrada el teatre vine a la reunió informativa del proper dissabte 7 de setembre a les 19:00h al Casal. S’està preparant una obra de teatre que es representarà a Sant Bartomeu del Grau i Prats de Lluçanès i que vol recuperar el paper que va tenir la dona a l’època de la fàbrica.

 • Horari_piscina Nou horari del servei de bar de les piscines municipals 2 de setembre de 2019

  Ha finalitzat la temporada de piscina a Sant Bartomeu del Grau, però el bar obrirà fins el dia 13 d’octubre amb nous horaris. De dilluns a dijous de 15:00h a 21:00h, divendres i dissabte de 15:00h a 24:00h i els diumenges de 8:00h a 21:00h. Romandrà tancat per vacances del 7 al 12 de setembre.

 • Mamifit Masterclass de Mamifit 2 de setembre de 2019

  El proper dimarts 3 de setembre a les 9:00h i a les 19:00h a Sant Bartomeu del Grau hi haurà una “woman training”, una masterclass de Mamifit al local del BBVA. Per més informació al 686306323.

 • Arxiu Canvis a l’arxiu municipal 21 d'agost de 2019

  Fruit de la saturació de l’arxiu municipal, fa uns mesos des de l’Ajuntament amb el suport de l’arxiver el senyor Rafael Ginebra i la Diputació de Barcelona, es va decidir substituir les prestatgeries fixes per unes de mòbil o compactes que permeten optimitzar millor l’espai, això va comportar la modificació parcial de la seva ubicació.

 • El9Nou Noticia El 9 Nou - càmeres videovigilància 20 d'agost de 2019

  Compartim la noticia del 9 Nou de divendres passat, amb entrevista a l’alcalde David Puyol, referent a la petició d’instal·lació de càmeres de videovigilància a diferents accessos del municipi. L’objectiu és poder prevenir i controlar la presència de vehicles sospitosos, arran dels robatoris que hi ha hagut últimament al poble, com ja s’ha començat a fer d’altres municipis d’Osona. https://el9nou.cat/osona-ripolles/general/sant-bartomeu-installara-cameres-als-accessos-del-poble/

   

 • Marxa_nordica Curs d’iniciació a la marxa nòrdica a SBG 20 d'agost de 2019

  La Patricia Isern impartirà un curs d’iniciació a la marxa nòrdica - mètode Alfa, els tres primers dissabtes de setembre de 16:00h a 19:00h.  Per més informació i inscripcions a patisern@hotmail.como 619689046

 • Beques_esportives Línia de beques esportives 19 d'agost de 2019

  S’obre la línia de beques per a activitats esportives per infants, joves i adults amb necessitats socioeconòmiques per al curs 2019-2020. Més informació al 93 888 90 00 o st.bartomeu@diba.cat

 • Tarda_motor Tarda de motor – Festa Major’19 16 d'agost de 2019

  El dissabte 24 d’agost a partir de les 15:00h torna una nova edició de la tarda de motor a Sant Bartomeu. Enguany es realitzarà a la zona esportiva de la Codina. Per més informació i inscripcions al 679097986

 • Torneig_padel Torneig de pàdel - Festa Major’19 14 d'agost de 2019

  Del 19 al 31 d’agost, en el marc de la Festa Major d’enguany, es realitzarà un torneig de pàdel amb 3 categories: femenina, masculina i americana juvenil. Per més informació i inscripcions a: tecnicesports@ajuntament.sbg.cat

 • Director_DARP Visita del Director del DARP dels Serveis Territorials a SBG 13 d'agost de 2019

  Ahir l'alcalde va rebre la visita del Sr. Ramon Lluís Lletjós i Castells, Director del DARP dels Serveis Territorials de la Catalunya Central. Va fer lliurament de la fitxa del municipi amb les principals magnituds referents a temes d’agricultura i ramaderia, i ens va informar d’unes xerrades informatives que es duran a terme entre els mesos de setembre i octubre per donar una visió més concreta i detallada del nou Decret de Dejeccions Ramaderes.

 • Taller_batucada Taller de batucada - Festa Major'19 13 d'agost de 2019

  El grup de percussió Batupanda de Sant Bartomeu del Grau oferirà un taller de batucada el dijous 22 d’agost a les 17:30h al mirador de l’Església parroquial. Aquesta activitat forma part del programa de la Festa Major d’enguany.

 • Butlleti_agenda Nou disseny de l'agenda i el butlletí 12 d'agost de 2019

  Des de l’Ajuntament estem treballant en un nou disseny de l’agenda i el butlletí municipal. En breu tornarà està disponible a totes les llars del municipi.

 • Festa_blanca Festa blanca - Festa Major'19 12 d'agost de 2019

  Els joves de Sant Bartomeu organitzen una festa blanca el divendres 23 d’agost a les 20:00h a la piscina municipal, en el marc de la Festa Major d’enguany. Cal anar vestits de blanc, ser majors de 16 anys i comprar els tiquets a la piscina de SBG. Per més informació a jovesbg@sbg.cat

 • Cartell XI BTT Picapedrer SBG solidària amb Sant Tomàs (Club Car) 9 d'agost de 2019

  Un any més, el Club Ciclista SBG, ofereix una ruta pels amants de la BTT el dissabte 31 d’agost, es tracta de tres rutes pensades per diferents públics, una de 3 quilòmetres, una de 10 quilòmetres i una de més tècnica de 35 quilòmetres. Totes les inscripcions BTT es destinaran al 100% a Sant Tomàs (Club Car).

 • Cartell Concurs Instagram FM'19 8 d'agost de 2019

  Els Joves SBG organitzen una tercera edició del concurs d’Instagram en el marc de la Festa Major d’enguany. Convoquen dos premis, un a la fotografia amb més “likes” i l’altre a la millor fotografia escollida pel jurat.#fmsbg19 @jovesbg

 • Foto_reunio Visita a l’Ajuntament de Manlleu per conèixer el programa “TEMPS x TEMPS” 7 d'agost de 2019

  El passat dilluns 5 d’agost, l’alcalde David Puyol, les regidores Imma Valls i Eli Munts i la tècnica Mercè Sucarrat, van reunir-se a l’Ajuntament de Manlleu per conèixer directament el funcionament del programa “Temps X Temps”. La regidora de Participació Ciutadana, Núria Martínez, juntament amb la tècnica, Mercè Sayol, els van explicar la filosofia i el funcionament d’aquest programa.

 • Sopar_popular Sopar popular Festa Major 6 d'agost de 2019

  Ja podeu comprar els tiquets pel sopar popular als establiments habituals fins el dijous 22 d’agost. Enguany aquest acte està organitzat pel Grup d’Animació Cucafera i Galop SBG amb la col·laboració de l’Ajuntament.

 • Cartell Programa Festa Major 2019 5 d'agost de 2019

  Sant Bartomeu del Grau ja ho té tot a punt per celebrar la Festa Major d’enguany, com comenta la regidora de festes Imma Valls, "els actes de festa major, com cada any, estan pensats perquè tota la població en pugui gaudir de manera gratuïta. És una setmana que ens serveix per compartir riures, converses i records d'anys anteriors [...]. 

 • Caminada Fotografies caminada muntanya de Montserrat 2 d'agost de 2019

  Ja podeu consultar les fotografies de la caminada a la muntanya de Montserrat del passat 28 de juliol de 2019, organitzada pel Club Esportiu Miraboira.

 • Ball Balls de saló al Casal d’Avis 31 de juliol de 2019

  El passat dimarts 20 de juliol va finalitzar el primer semestre de balls de saló organitzat pel Casal d’Avis de Sant Bartomeu del Grau. Una vintena de persones participen en aquesta activitat que té lloc al mateix local del casal d’avis els dimarts de 18:00h a 20:00h. La festa va finalitzar amb un bon ball i un petit piscolabis.

 • Roc_Llarg Fotografies caminada Roc Llarg 30 de juliol de 2019

  Podeu consultar les fotografies de la caminada - itinerari familiar del passat dissabte 27 de juliol, organitzada pel Consorci del Lluçanès i l'Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau.

 • Sant_Jaume_Fonollet Fotografies - Sant Jaume de Fonollet 30 de juliol de 2019

  Podeu consultar les fotografies de la Festa de Sant Jaume de Fonollet del passat dissabte 27 de juliol, organitzada pel Cor del Grau.

 • Festa_Major_Alboquers Fotografies - Festa Major Alboquers 30 de juliol de 2019

  Podeu consultar les fotografies de la Festa Major de Sant Jaume d'Alboquers del passat diumenge 28 de juliol.

 • Reunió amb Mossos d'Esquadra 29 de juliol de 2019

  Us informem que aquest matí ens hem reunit amb la patrulla de proximitat de referència de Mossos d'Esquadra, per tal de comentar els fets d'aquest passat cap de setmana. Ens han informat que han rebut 5 trucades al 112, i que és molt important que a banda de les trucades es faci una posterior denúncia dels fets. Que estan fent les investigacions corresponents i que intentaran reforçar la seva presència al nostre poble, en la mesura que els sigui possible. Ens han recordat la importància de trucar sempre al 112 per qualsevol incidència encara que pensem que no sigui important o rellevant.

 • Caminada_juliol Caminada - Montserrat 24 de juliol de 2019

  Caminada a la Muntanya de Montserrat, dificultat moderada amb un desnivell acumulat de 550m i una distància de 10km. Caminada popular del mes de juliol, organitzada pel Club Esportiu Miraboira.

 • Pista Millora pista poliesportiva del camí del Roc Llarg 23 de juliol de 2019

  Han finalitzat les obres de repintat de la pista poliesportiva del camí del Roc Llarg. Fruit del seu deteriorament primer s’ha polit i llavors s’hi ha aplicat tres capes de pintura acrílica verda, a continuació s’ha pintat la senyalització i col·locat les xarxes corresponent a una pista de tennis i una de futbito.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49