Triescape SBG

RESERVES: http://padel.sbg.cat/reservestriescape

El noble Bernat Codina fa temps que intimida i amenaça els veïns i veïnes de la població, especialment a la Beatriu, la noia de qui està enamorat. Finalment, s’inicia un procés judicial contra ell, ‘Els Avalots’.

Aconseguiran detenir-lo i expulsar-lo del poble? Corre a descobrir l’element clau del judici!

Gimcana

30 minuts de durada i circuit de 500 metres. Descobreix alguns dels indrets emblemàtics del municipi mitjançant una proposta dinàmica i interactiva. Esbrinaràs quin objecte s’amaga a Sant Bartomeu del Grau? El punt de sortida és l’edifici del casal.

Geocerca

30 minuts de durada i circuit d’1,8 quilòmetres. Recorre l’entorn natural de Sant Bartomeu del Grau, deixant enrere masos i passant per les ruïnes de l’església. Descobriràs on és el tresor amagat? El punt de sortida és el pla de l’oratori.

Joc d’escapada

1 hora de durada a l’interior de l’edifici del Casal d’Avis. Les pistes per resoldre el joc estan amagades entre els objectes d’una taverna del segle XVII. Tens menys d’una hora per poder recopilar totes les dades necessàries que et guiaran a resoldre qui va amagar l’objecte d’aquesta història i el perquè.

Activitat dirigida a famílies, empreses, centres de lleure o grups d’amics i amigues. Per a grups de 5 - 6 persones (edat mínima 9 anys). Preu tancat 90,00€ - 

Més informació: 639869369 / 629012728

Seràs capaç de descobrir els tresors que s’amaguen a la comarca d'Osona?  Més informació a: https://osonaturisme.cat/triescape/

 

Darrera actualització: 21.07.2023 | 09:13