Representació teatral: “Femení Plural” Les dones de la Puigneró a SBG

Dijous, 5 de desembre de 2019 a les 00:00

El diumenge 22 de desembre a Sant Bartomeu del Grau es representarà l’obra teatral “Femení Plural” que ret homenatge a les dones treballadores de les fàbriques tèxtils Puigneró (Prats de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau i Roda de Ter) que malauradament, sovint són les grans oblidades.

La representació ha estat produïda per Gaudir d’Art, sota la dramatúrgia i direcció de Montse Albàs, i compta amb la col·laboració dels Ajuntaments de Sant Bartomeu del Grau i Prats de Lluçanès i la Diputació de Barcelona.

“L’obra permet aturar-nos en el silenci de les llargues jornades de les dones treballadores de les fàbriques i omplir-lo de les seves sensacions viscudes, de sentiments, de gestos, de música”, exposa la directora Montse Albàs. ‘Femení plural’ s’ha treballat amb dones de totes les edats del Lluçanès, després que responsables de l’entitat Gaudir d’Art hagin entrevistat extreballadores de la Puigneró per poder-ne fer el relat.

La representació de l’obra teatral a Sant Bartomeu del Grau serà el diumenge 22 de desembre a les 18:00h. Les entrades anticipades es poden comprar a l’Ajuntament al preu de 8 euros. També es vendran entrades el mateix dia a taquilla a 10 euros.

L’obra s’estrena el dissabte 14 de desembre a la Sala Polivalent de Prats de Lluçanès.

Darrera actualització: 05.12.2019 | 14:05

Imatges

Roda_premsa