“L’Ajuntament aprova de forma inicial la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal i passa el tràmit a la Comissió Territorial d’Urbanisme”

Dimecres, 25 de gener de 2023 a les 00:00

El passat 11 de gener de 2023 es va aprovar pel Ple Municipal, l’aprovació inicial de la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Sant Bartomeu del Grau. Aquest punt es va aprovar per majoria absoluta.

Aquest tràmit és el procediment previ perquè el document vagi a la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Catalunya Central i aquesta sigui que en faci l’aprovació definitiva. Aquest ens és el màxim responsable per a la seva aprovació.

La modificació puntual aprovada es resumeix en:

  • Es redueix a 68 els habitatges protegits, dels quals només 20 seran a Cal Simon. La resta, a renda lliure s’ubicaran al Carrer Nou, al Camí de Vilanova, al Camí de les Ferreries i al Camí Roc Llarg
  • S’aposta per directrius de sostenibilitat econòmica i ambiental; aprofitant edificis ja existents per donar-los un nou ús; en comptes de crear-ne de nous partint de zero.
  • L’ús industrial queda limitat al que sigui compatible amb el teixit d’habitatges de l’entorn, mitjançant determinacions concretes i amb un límit de soroll de 50dB (A), el que representa una sensibilitat acústica alta. En definitiva, només s’hi podran establir activitat d’impacte baix.
  • Es dibuixa un nou espai de lleure infantil, d’aparcament de vehicles i zona per a autocaravanes al terreny de davant dels pisos, tocant a la carretera de Perafita.

Més informació: https://www.sbg.cat/modificacions-poum

Darrera actualització: 25.01.2023 | 12:59

Enllaços