Gestions mossos d'esquadra

Dimecres, 12 de febrer de 2020 a les 00:00

El dimarts 11 de febrer de 2020, l’Alcalde David Puyol es va reunir amb el nou Cap de Mossos d'Esquadra de l'ABP Osona, el senyor Joan Salamaña. L'Alcalde li va traslladar la preocupació i neguit per part de l’Ajuntament i de les veïnes i veïns sobre l'important augment de robatoris al nostre municipi. També se'ns van traslladar les diferents accions que s'estan duent a terme per part del cos de Mossos pel que fa a l’increment de patrullatge i controls puntuals a Sant Bartomeu i a la resta del Lluçanès.

Es va acordar accelerar en la mesura del possible, els tràmits prèvis a la instal·lació d'un sistema de càmeres lectores de plaques de matrícules de vehicles, que ja ve d'una petició feta a l'agost de 2019 i es va parlar sobre la visita que durà a terme el Conseller d'Interior Miquel Buch a les alcaldesses i alcaldes del Lluçanès el proper dia 21 de febrer, per tractar tota la situació actual al nostre territori.

Finalment es va acordar convocar una xerrada informativa oberta a tot el poble per aquest proper divendres 14 de febrer a les 20:00h al Casal de Sant Bartomeu del Grau, per parlar d'aquest episodi de robatoris i donar consells d'autoprotecció i prevenció a la ciutadania.

Darrera actualització: 12.02.2020 | 16:52

Imatges

Reunio