Servei de recollida de trastos i deixalleria mòbil

El dijous dia 16 de novembre hi haurà el servei de recollida de trastos, l'endemà divendres dia 17 vindrà la deixalleria mòbil que aparcarà al Casal de 9:00h a 13:00h.

Drets de l'infant - Sbg

Com eduquem la llibertat?

Activitats Marató TV3

NOVA PÀGINA WEB

EN ELS PROPERS DIES LA PÀGINA WEB DE SANT BARTOMEU DEL GRAU CANVIARÀ EL SEU ASPECTE, EN AQUEST NOU PORTAL HI PODREU TROBAR TOTA AQUELLA INFORMACIÓ RELACIONADA AMB EL MUNICIPI; AQUEST PORTAL HA ESTAT CREAT AMB LA COL·LABORACIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA.

Caminada - Vall de Marfà

Sortida a Valladolid - Casals de gent gran del Lluçanès

 

Del 16 al 20 d’octubre es va realitzar la primera excursió oberta per a tots els veïns del Lluçanès. A l’excursió i va participar gent gran d’Alpens, Olost, Oristà, Perafita, Sant Boi, Sant Feliu, Sant Bartomeu del Grau i Santa Eulàlia de Puigoriol, passant de la trentena en total.

En aquesta ocasió, sota la iniciativa del Casal de Gent Gran d´Olost, es va escollir una ruta per les ciutats de Valladolid, Zamora i Toro, reconegudes pels monuments històrics i la seva riquesa artística, així com també la regió vinícola de Ribera del Duero.

L’ experiència es valora com a positiva, i per aquest motiu proposem que se’n pugui realitzar una de nou la propera primavera!

L’excursió va ser possible gràcies a l’organització tècnica de Serrat Viatges, la col·laboració de les associacions de la gent gran del Lluçanès, amb el suport del servei de dinamització de Gent Gran del Consorci del Lluçanès.  

 

Contingut sindicat