El temps

La setmana de l'aigua i la Fira PICA 2010 acaba amb neu

Mentre l'home del temps de TV3, Eloi Cordomí, acabava la seva xerrada sobre l'aigua, començaven a caure els primers flocs de neu. Segons el mateix Eloi la nevada serà intensa i es preveu que es puguin acumular quantitats significatives de neu. Quan les condicions de visibilitat ho permetin, es podran veure els efectes de la Nevada des de la netcam de La Serra.

Actualització dilluns 8:45: 15 centímetres de neu acumulada. La Diputació ha passat amb les seves màquines dues vegades per la Carretera de Sant Bartomeu i enretirar algun camió. Tot i axí la persistència de la nevada no deixa que la carretera quedi ben neta.

Actualització dilluns 9:00: La previsió és que nevi fins al vespre.

Actualització dilluns 11:15: gruixos acumulats de fins a 30 cm de neu humida. Hi ha problemes de subministrament elèctric que provoquen interrupcions intermitents  del servei. L'empresa Fecsa-Endesa hi està treballant.  La maquinària del servei de carreteres de la Diputació ha passat 4 vegades per la carretera Vic-Sant Bartomeu. Hi ha una altra màquina treballant per la resta de carrers del poble.

Actualització dilluns 11:45: És obligatori l'ús de cadenes per moltes carreteres de la comarca d'Osona i comarques veïnes. Puntualment s'ha tallat la C-25. Tota la informació de trànsit es pot consultar al web de la mobilitat de la Generalitat de Catalunya. Es confirma que la previsió indica que nevarà durant tot el dia.

Actualització dilluns 12:00: Des del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació es recorda que cal evitar els desplaçaments per carretera i si s’ha de circular, fer-ho extremant les precaucions. Informeu-vos prèviament de l’estat de la xarxa viària a: el 012 (telèfon d’informació ciutadana), www.gencat.cat/transit (web del Servei català de Trànsit), www.mobilitat.net (portal de mobilitat), www.gencat.cat/hivern/nevades/cat/ i www.gencat/interior/emergencies/plans/riscos/index.htm.

Actualització 13:30: 3 màquines continuen netejant els carrers del poble i dels veïnats de La Serra, Codina i Roc Llarg. Tot i així la intensitat de la nevada fa que els carrers tornin a quedar blancs de seguida.

Darrera imatge des del Campanar de Sant Bartomeu del Grau

Darrera imatge des de la càmera del campanar

Darrera imatge des de La Serra

La Plana de Vic des de Sant Bartomeu del Grau

Darrera imatge des del Telecentre

Sant Bartomeu del Grau des de el Telecentre

Dades meteorològiques

Netcams SBG

Les netcams del Telecentre SBG capturen imatges contínuament, però aquesta pàgina només s'actualitza cada 10 minuts. De tota manera alguna vegada hi pot haver algun problema a la xarxa i aleshores es veurà la darrera imatge emmagatzemada als servidors del Telecentre.Contingut sindicat