Escola Pública La Monjoia

Nova convocatòria dels Jocs Florals

Enguany es convoca la XXIV edició dels Jocs Florals – Sant Jordi a Sant Bartomeu del Grau. Es poden presentar treballs en les modalitats de: POESIA i PROSA i amb el lema: LA NIT. S'estableixen diferents categories i està obertes a tota la població de Sant Bartomeu del Grau. Els treballs han de ser presentats dins un sobre i s'han de deixar en una bústia de la secretaria de l'Escola "LA MONJOIA". L'últim dia d'admissió serà el dimecres 28 de març. L'entrega de premis es farà el DIUMENGE 22 D’ABRIL, dins els actes de celebració de SANT JORDI, la FESTA DE L'ARBRE.

Per més informació podeu consultar el document adjunt.

"Un conte atabalat" de la mà del Bibliobús Tagamanent

Un conte atabalatAquest dimarts, 10 de maig, a les 15.30h a la Sala d'Actes del Casal, el Biblibús Tagamanent ens presenta l'espectacle "Un conte atabalat", creació de la companyia Puça Espectacles per al programa de foment a la lectura dels bibliobusos. Es tracta d’un espectacle d’humor dut a terme per una actriu, Cristina Cazorla, i un músic, Miquel Gelabert, on intervenen elements de foc (fred i no perillós). El fil conductor és un conte on els protagonistes seran els diables, el foc, els tabals, els bombers, l’aigua i tot allò que ens apropa a la tradició al voltant del foc.

Festa de l'Arbre i XXIII Jocs Florals al CEIP La Monjoia

Mural trencadís dedicat als bastonersAquest diumenge, 8 de maig, tindrà lloc la Festa de l'Arbre i els XXIII Jocs Florals de l'escola pública La Monjoia. Els actes començaran a les 10 del matí amb la plantada de flors, la creació d'un mural trencadís dedicat als bastoners, amb la col·laboració del Xevi Puigderajols, i la xocolatada organitzada per l'AMPA; a les 12 del migdia es farà el lliurament de premis dels Jocs Florals; i a 2/4 d'1 del migdia actuaran els Bastoners i els Grallers de Sant Bartomeu.
Podeu veure el programa d'actes en el document adjunt.
Actualització 08/05/2011: A la fotografia, fent el mural trencadís

Entrega dels contes, el·laborats durant la setmana blanca, a l'Hospital de Sant Joan de Déu

Entrega dels contes per als nens de l'hospital de Sant Joan de DéuLa setmana del 28 de febrer al 4 de març es va realitzar la setmana blanca a l'escola la Monjoia. Una de les activitats que es van tractar durant la setmana va ser "els infants i l'hospital", en la qual els nens i nenes van realitzar uns contes i un joc per als nens de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Aquest dimecres han estat entregats a l'equip de voluntariat de l'hospital, que ha rebut molt agraït els obsequis que seran entregats als nens i nenes que hi estan ingressats.

Escola d'Estiu 2010

Un any més l'Escola la Monjoia, l'Esplai Marcianet i l'Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau organitzen l'escola d'estiu. Aquesta estarà oberta del 28 de juny al 30 de juliol amb l'objectiu d'aprendre passant-s'ho d'allò més bé, poden acollir-s'hi nens i nenes de 3 a 14 anys. Com a novetat destaca la nit d'acampada a l'Escola per nens/es de 5è, 6è i 1r d'ESO.

Agraïment col·laboradors Panera Jocs Florals 2010

Des de l'AMPA CEIP la Monjoia de Sant Bartomeu del Grau volem agrair la col·laboració a les empreses, entitats i particulars pels donatius realitzats en el marc de la Festa de l'Arbre i els Jocs Florals que van tenir lloc a la nostre escola el diumenge 25 d'abril. El sorteig de la panera corresponia amb les tres últimes xifres del primer premi de la Loteria Nacional del dissabte 1 de maig de 2010 i aquest ha estat el 134.

Contingut sindicat