Agenda de Sant Bartomeu

HAVANERES FESTA MAJOR 2011

Les Havaneres que tindran lloc el proper diumenge 28 d'agost, es realitzaran a les 8 del vespre a la plaça del Casal, per comptes de l'hora indicada als fulletons informatius.

SOPAR POPULAR FESTA MAJOR 2011

Aquest any la CUCAFERA organitza el típic sopar popular de festa major el divendres 26 d'agost a 2/4 de 10 al Casal

MENÚ

Per picar,  amanida catalana, pollastre al forn amb guarnició, postres. Aigua, gasosa, vi, refrescs, café i licors.

TIQUETS

CAMINADA POPULAR FESTA MAJOR 2011

L'Ajuntament us informa dels canvis que s'han produït en la  propera caminada i bicicletada popular el dijous 25 d'agost:

SORTIREM A LES 9 DEL MATÍ DE LA PLAÇA DR. GRIERA.  CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Els Grallers i Bastoners de SBG al programa Racons de TVE

BastonersEl programa RACONS de TVE ens fa gaudir d'un viatge per alguns dels indrets, rutes o itineraris que ens ofereix l’àmplia varietat i riquesa de l’entorn natural i paisatgístic i del patrimoni cultural de Catalunya. El dilluns 5 de setembre aquest programa emet un reportatge sobre el Lluçanès, en el qual hi participen els grallers i bastoners de Sant Bartomeu del Grau.

L'equip de gravació d'aquest programa van estar dimecres passat a la Plaça Dr. Griera de Sant Bartomeu del Grau per gravar els millors moments. En el següent enllaç podeu consultar les fotografies realitzades per en Xavier Sanfeliu durant la gravació de les imatges.

https://picasaweb.google.com/sanfa8/BastonersITveauthkey=Gv1sRgCIKP1vTnxt7NXg

Xerrada informativa sobre les pensions

L'Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau amb col·laboració del Consorci del Lluçanès i Seguretat Social han organitzat una xerrada informativa sobre les pensions. Aquesta tindrà lloc al Casal de la Gent Gran el dimecres 2 de març a les 17:00hores. La xerrada anirà a càrrec de tècnics de l'INSS d'Osona.

Fira de l'Aigua PICA 2011

Fira de l'Aigua PICA 2011 - Sant Bartomeu del Grau

Reis 2011

Reis 2011

Contingut sindicat