Serveis i equipaments públics

Pista de Tennis

 

Pista de tenis del veïnat de la Codina

Projecte Euronet 50/50 a Sant Bartomeu del Grau

Sant Bartomeu del Grau ha estat un de les 13 municipis escollits per l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona per participar en el projecte Euronet 50/50, amb les escoles, en aquest cas amb el CEIP la Monjoia. Es tracta d'un programa europeu on hi participen 50 escoles de 9 països diferents (Espanya, Finlàndia, Portugal, Hongria, Alemanya, Italia, Polònia, Grècia i Eslovènia), centrat en alumnes de 10 a 12 anys.

Sala d'Actes

Sala d'Actes

La Sala d'Actes és una sala polivalent apte per a concerts, cinema, teatre, ball, etc. Disposa de vestuaris i il.luminació i té una capacitat màxima de 400 persones.

 

Piscines Municipals

Piscines Municipals

Les Piscines Municipals estan situades al Veïnat del Roc Llarg. Obren les portes pels volts de Sant Joan fins a finals d'agost o principis de setembre, en funció del calendari de cada temporada. Disposen de vestuaris, dutxes, socorrista i servei de bar.

 

Actualització: 20/06/2008

Servei de recollida de trastos

Cada 3r. dijous de mes es passaran a recollir a domicili els trastos voluminosos (mobles, electrodomèstics, etc.) que els veïns podran deixar a l'entrada de les cases. Uns dies abans, però, cal trucar o anar a l'Ajuntament (Tel.938 889 000) per comunicar quin tipus de trastos i andròmines caldrà recollir. Tot el que es recull es porta al a Deixalleria de Vic.

Servei d'Inserció Laboral

Servei d'Inserció Laboral

Serveis Socials

Serveis Socials

Contingut sindicat