Sant Bartomeu del Grau

Concentració de rebuig a les sentències del Tribunal Suprem contra el català a l'escola

El Tribunal Suprem espanyol ha dictat tres sentències que qüestionen el paper del català com a llengua vehicular de l’ensenyament a Catalunya.

Posa't en forma! Espai lúdic i de salut per a gent gran

Espai lúdic i de salut per a la gent granFes salut i vine a gaudir d'unes sessions de gimnàs a càrrec de la fisioterapeuta Rosa García.
Dates: dimecres, 29 de setembre i dijous, 30 de setembre, de les 10:00h a les 11.30h. T'hi esperem!
Inscripcions: Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau
Termini d'inscripció: Dimecres, 15 de setembre
Amb el suport de l'Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau, Generalitat de Catalunya i Diputació de Barcelona - xarxa de municipis

II Pedalada PUIGMOLTÓ

II Pedalada PuigmoltóEl C.E.M. (Club Esportiu Miraboira) està preparant la II Pedalda Puigmoltó per al proper diumenge, 26 de setembre. Enguany, podreu triar entre 2 recorreguts: 30 i 40 Km, passant per Sant Bartomeu del Grau, Olost, Perafita, Sant Boi del Lluçanès i Sobremunt. Les inscripcions anticipades estaràn obertes fins al divendres, 24 de setembre a les 18 hores, en el mateix web de la pedalada per l'import de 12 € mitjançant VISA, MASTER CARD o qualsevol tipus de tarjeta de crèdit/dèbit. Trobareu més informació en el cartell i els fulletons adjunts.

Nadal a Sant Bartomeu

CARTELL NADAL REISCom cada any per aquestes dates és tornen a realitzar els tallers de Nadal a Sant Bartomeu. Aquest any farem tallers de fanalets, de jocs tradicionals, l'arbre dels desitjos i moltes coses més. El dia del patge, a partir de les 5 de la tarda s'obriran les portes del casal, a dins ens esperarà l'arbre dels desitjos i un munt de jocs. A partir de les 6 de la tarda vindrà "l'Espina de la sardina" per explicar-nos contes diferents i molt divertits fins que arribi el patge.I després del patge gaudirem de la xocolata desfeta més bona del món.

Webs de Sant Bartomeu del Grau

Webs de Sant Bartomeu del Grau

Web del Compostatge i de la recollida selectiva de residus

Web del Medi Ambient

Fotografia de Muntanya d'Emili Vilamala

BaumesL'Emili Vilamala va recollir aquest dissabte, 1 de desembre, el Trofeu Puig de l'Oriol, que és el premi a la millor fotografia de Muntanya que es celebra anualment a Sant Quirze de Besora. La fotografia està feta a Sant Bartomeu del Grau, concretament a les baumes del Molí de la Codina on trobem el saltant d'aigua gelat, al gener del 2005.

Telèfons d'interès

  • Ajuntament  93 888 90 00
Contingut sindicat