Biblioteca

 

Què hi pots trobar a la Biblioteca Municipal

La Biblioteca de Sant Bartomeu s'ubica al Casal Cultural del poble. Es va inaugurar el 28 de gener de 1995 a les 7 de la tarda i va comptar amb la presència de l'historiador Antoni Pladevall i Font.

Des del setembre de 2000 aquest espai es va passar a complementar amb el Telecentre SBG i a partir de llavors l'horari d'obertura també es va ampliar de 4 a 8 de la tarda (abans era de 5 a 8). La biblioteca obre tots els dies laborables.

Actualment hi ha un fons de 5000 llibres i 200 audiovisuals (cd's, dvd's, vhs...) i un total de 281 socis. També hi ha disposició dels usuaris diaris i revistes (El Temps, Art, Sapiens, dossiers temàtics de la Diputació ...)

SERVEIS:

Informació:

Pots buscar informació mitjançant les enciclopèdies i llibres, o bé a través d'Internet,

Préstec:

El servei de préstec és gratuït, només cal fer-se soci i portar una fotografia format carnet.

Els usuaris es poden emportar de préstec els llibres de 15 a 21 dies i els audiovisuals 3 dies.

Biblioteca/Telecentre :

A la Biblioteca hi ha equipament del Telecentre a disposició dels usuaris per a buscar informació, fer treballs, cursos ...

S'ofereixen altres serveis com: impressions, fotocòpies (color i BN), enquadernacions i plastificacions)

Activitats:

La biblioteca organitza activitats d'animació a la lectura, tan per infants com per adults: tertúlies literàries, recomanació de llibres per la web, narracions de contes i tallers ...

Biblioteca/Ludoteca:

Conjuntament amb la Ludoteca “El Refugi” es coordina per gaudir de la Biblioteca i el Telecentre per aprendre la gran varietat de possibilitats que ofereixen aquests dos espais.

Biblioteca/Bibliobús :

Aquest dos espais també treballen conjuntament amb l'objectiu d'oferir informació bibliogràfica d'actualitat durant tota la setmana a la biblioteca, i per altra banda poder demanar un llibre o deixar-lo de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació.

 

NOTA: Actualment la funció de biblioteca està tancada al públic temporalment; altrament es fan classes de català, jornades, reunions de comissions, gestió del Servei Català d'Ocupació, etc.

  

Carrer Ponent,1
biblioteca@sbg.cat
Tel. 938 889 700
Sant Bartomeu del Grau
  

Notícies de la Biblioteca publicades al web de Sant Bartomeu del Grau

 

Actualització: 11/04/20010